Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

Helvar slimme verlichting

Helvar active

Helvar slimme verlichting met Active en Active Ahead. Met Helvar active haal je de beste bewegings en daglicht sensor in huis. De sensor kunnen wij naadloos in ons paneel armatuur verwerken. Naast de sensor leveren wij tevens de driver mee van Helvar, zodat de levensduur wordt vergroot naar 100.000 branduren.

Helvar active ahead

Active ahead is hetzelfde als Helvar active, maar inclusief een echt intelligente en schaalbare draadloze slimme verlichtingsoplossing. Doormiddel van het zelflerend algoritme (node) leert het systeem zelf hoe een ruimte wordt gebruikt en weet zich telkens weer aan te passen aan nieuwe veranderingen. Het ActiveAhead systeem is te benaderen via bluetooth en kent na ongeveer 10 dagen de gewoonten van de gebruikers in combinatie met de ruimte.

Goed werkend met de panelen van LedUp. Ga je helemaal voor goud, dan is ons Deluxe UGR <16 paneel in combinatie met Helvar het beste wat je je kan wensen.

Offerte aanvragen

Waarom Helvar active ahead?

Enthousiast geworden over de Helvar slimme verlichting, maar wil je toch nog meer weten? Bezoek gerust de pagina over active ahead van Helvar.

Gratis lichtplan op maat

Krijg inzicht in de terugverdientijd

Onze armaturen zijn gecertificeerd

ARBO geschikt

Helvar slimme verlichting hoe werkt het?

Helvar denk een stap vooruit

Door de slimme algoritme zorgt het activa ahead systeem dat het licht al brand voordat jij aanwezig bent. Het algoritme zorg dat het inzicht krijgt in de route die je loopt.

Helvar past zichzelf aan

Stel de looproutes veranderen door een andere opstelling van je meubilair of je ruimte. ActivaAhead past zich automatisch en optimaal aan, aan de nieuw situatie. Zo is jouw plek toekomst bestendig.

Beweging en daglicht

Door de bewegings- en daglichtsensor van ActiveAhead zorgt het systeem voor een optimale energie en geldbesparing. Het is zelfs zo nauwkeurig, dat het meeveranderd als de omgeving ook veranderd. Denk aan bomen dicht bij ramen die in het voorjaar weer nieuwe bladeren krijgen.

Haal de volle potentie uit je LED-armaturen met slimme verlichting.

Plug & Play

Met de naadloze integratie van de sensoren in onze panelen, en de aangesloten GST3 compatible stekkers, ben je ook nog eens zo klaar met installeren.

Bediening

Optioneel kan je kiezen voor een bedieningspaneel zodat je ondanks je aanwezigheid toch het licht kan beïnvloeden. Ideaal voor bijvoorbeeld vergaderruimtes.

Resultaat

 • Lagere operationele energie kosten
 • Flexibele en toekomstbestendige verlichtingsoplossing
 • Bespaar tot 85% op je trap of parkeerverlichting
 • Krijg inzicht in je verlichting via Helvar Cloud Services

Componenten Active Ahead

Helvar slimme verlichting in combinatie met LedUp panelen.

Vraag jouw verlichting aan!

Wil je beginnen met het maken van een lichtplan? Heb je al een idee van welke verlichting je nodig hebt voor je magazijn en wil je direct een offerte? Of wil je een return on investment-berekening? Wij helpen je graag met het uitvoeren van je wensen. Onze advies- of verkoopmedewerkers zullen je binnen een werkdag contacteren en helpen je graag. Samen maken we er een mooi resultaat van!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Wat maakt LedUp zo uniek?

Onze standaard GST / Wieland compatible drivers maakt dan onze armaturen zo gewild zijn bij de installateur. Zij kunnen snel en efficient de installatie voltooien en zo nog meer bedrijven helpen verduurzamen. En u bespaard op de installatie kosten. Een win – win

Klik op onderstaande afbeelding, en bekijk onze korte introductie film.

Verzorgd Leding Light ook de installatie?

Wij hebben zelf geen installatie medewerkers in dienst, maar wij kunen, indien gewenst, samen met u de juiste installateur zoeken om het project zo snel mogelijk te realiseren. Vraag uw accountmanager voor de mogelijkheden.

Tot welke hoogte kan ik de sensor gebruiken?

De standaard active sense functioneerd uitstekend tot een hoogte van 6 meter.

Voor magazijnen welke hoger zijn dan de 6 meter kunnen we een alternatieve sensor inzetten.

Wat zijn mijn verzendkosten?

Wij versturen jouw bestelling geheel kosteloos op bij een bestelling met een verkoopwaarde van € 250,00 exlcusief BTW.

Leuk als we met elkaar in contact komen

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)