Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

LED-verlichting onderwijs en scholen

Scholen en onderwijs

Een fijne leeromgeving is van groot belang voor leerlingen van je school of onderwijsinstelling. En wist je dat goede verlichting hier een enorme invloed op heeft? Flikkerende tl-buizen die fel en haast verblindend licht schijnen kunnen ervoor zorgen dat de kinderen snel afgeleid raken en zich minder goed kunnen concentreren. De kinderen en onderwijzers kunnen hierdoor zelfs hoofdpijn krijgen. Gelukkig zijn deze problemen gemakkelijk te voorkomen door goede ledverlichting te laten installeren.

Offerte aanvragen

Gratis lichtplan op maat

Krijg inzicht in de terugverdientijd

Onze armaturen zijn gecertificeerd

ARBO geschikt

Frisse scholen

Goede ledverlichting levert een positieve invloed op de prestaties van leerlingen en onderwijzers en is daarmee onmisbaar voor een fijn leerklimaat op scholen en onderwijsinstellingen. Door gebruik te maken van de ledverlichting van LedUp creëer je een aangename en stimulerende leeromgeving. Onze armaturen zijn geschikt en voldoen aan de Frisse Scholen-eisen van categorie A, B en C. Met een mooie set aan downlighters, spots en buitenverlichtingsarmaturen kunnen wij je gehele gebouw voorzien met de ledverlichting van jouw wensen, inclusief ons gratis advies. Zo bespaar je niet alleen enorm op je energiekosten en het onderhoud van je verlichting, maar geeft ook een positieve swing aan ziekteverzuim.

Besparen met ledverlichting

Met de ledverlichting van Leding Light B.V. bespaar je enorm op je energierekening, namelijk tot wel 80%. Ook gaat ledverlichting veel langer mee (lees: 60.000 branduren) dan bijvoorbeeld tl-verlichting. De LED-panelen van LedUp zijn zo ontworpen, dat ze bij de standaardafmetingen van een klaslokaal optimaal tot hun recht komen. Hiermee kun je het best haalbare rendement halen. Al onze armaturen zijn eenvoudig en efficiënt te installeren met de LedUp driver, standaard uitgerust met GST3 compatible aansluiting. Zo zal de installateur binnen de kortste keren klaar zijn. Laat ons jullie verassen met ons lichtplan op maat, inzicht in de terugverdientijd, en een concrete prijsopgave voor jullie nieuwe Frisse School!

Waarom kiezen voor LedUp van Leding Light

Eenvoudige en efficiënte installatie

Al onze drivers zijn standaard uitgerust met een gepatenteerde compatibiliteitsstekker GST3. Installatie was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt!

Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos!

Wij geloven in onze kwaliteit, ervaar je toch een defect van onze Led-Up Led armaturen of Drivers, dan komt ons team het geheel kosteloos vervangen.

Uitmuntende specificaties

Onze armaturen zijn standaard voorzien van een van de hoogst haalbare Lm per Watt, lage UGR waardes en non flickering, voor optimale energie besparing en aandacht voor uw medewerkers.

Standaard 5 jaar garantie

Wij leveren op het merendeel van onze armaturen en drivers standaard 5 jaar garantie. Tegen een klein meerprijs kan dit worden opgewaardeerd naar 10 jaar.

One stop shop

Wij maken lichtplannen, geven advies op maat voor uw specifieke situatie, en kunnen snel onze Led Armaturen afleveren, vanuit ons magazijn, voor installatie. Indien gewenst, leveren wij ook de installatie materialen, voor een eenvoudig en optimaal proces.

Slimme verlichting

Optioneel, kunnen wij onze armaturen naadloos voorzien van de beste bewegings- en daglicht sensoren beschikbaar in de markt, welke zelflerend is, en realiseer zo de hoogste energie reductie mogelijk voor jouw business.

Onze projecten

Verlichting naar een hoog niveau In de zomer van 2023, wanneer de schoolgangen leeg waren en de zon hoog aan de hemel stond, ondernam Leding Light B.V. een ambitieus project in School Willibrordus te Breukelen. Hun missie: de verlichting van dit onderwijsinstituut naar een nieuw niveau tillen. Met zorgvuldige planning en technische expertise werd het […]

LED-verlichting In de zomer van 2023 stond de School Berg en Bosch in Houten in het teken van vernieuwing. Leding Light B.V. kreeg de eer om de verlichting te renoveren, en dat deden ze met oog voor detail en de specifieke behoeften van de leerlingen. De schoolleiding wist dat ze een verlichtingssysteem nodig hadden dat [...]
Verduurzaming school Berg en Bosch

Veelgestelde vragen

Wat maakt LedUp zo uniek?

Onze standaard GST / Wieland compatible drivers maakt dan onze armaturen zo gewild zijn bij de installateur. Zij kunnen snel en efficient de installatie voltooien en zo nog meer bedrijven helpen verduurzamen. En u bespaard op de installatie kosten. Een win – win

Klik op onderstaande afbeelding, en bekijk onze korte introductie film.

Verzorgd Leding Light ook de installatie?

Wij hebben zelf geen installatie medewerkers in dienst, maar wij kunen, indien gewenst, samen met u de juiste installateur zoeken om het project zo snel mogelijk te realiseren. Vraag uw accountmanager voor de mogelijkheden.

Levertijden

Wij hebben het gros van onze armaturen in veelvoud op voorraad, en leveren deze snel af op de afgesproken datum, op aangegeven locatie.

Wat zijn mijn verzendkosten?

Wij versturen jouw bestelling geheel kosteloos op bij een bestelling met een verkoopwaarde van € 250,00 exlcusief BTW.

Vraag jouw verlichting aan!

Wil je beginnen met het maken van een lichtplan? Heb je al een idee van welke verlichting je nodig hebt voor je school of onderwijsinstelling? En wil je direct een offerte? Of wil je een return on investment-berekening? Wij helpen je graag met het uitvoeren van je wensen. Onze advies- of verkoopmedewerkers zullen je binnen een werkdag contacteren en helpen je graag. Samen maken we er een mooi project van!

Offerte aanvragen

Leuk als we met elkaar in contact komen

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)