Over ons

Met minder energie de lichtkwaliteit & levensduur verbeteren

Als nieuw lid van de CHK Groep in Nederland, heeft Leding Light B.V. een ervaren team van specialisten in R&D, productie, QC-beheer en verkoop van het merk Led-Up. Sommigen van ons team zijn meer dan 25 jaar actief geweest op de Canadese en Amerikaanse markt. Om zowel de Nederlandse als de Europese markt te bedienen, blijven we ons continue richten op innovatie, kwaliteit en efficiëntie voor zowel onze klanten als onze partners. Om onze klanten en partners nog beter van dienst te zijn hebben wij alle producten op voorraad in ons magazijn in Spijkenisse,. Hierdoor kunnen wij binnen 24 uur leveren op elke locatie in Nederland.

Leding Light B.V. bestaat uit een team van ervaren mensen uit de wereld van led verlichting. Het merk Led-Up van Leding Light B.V. wordt gemaakt in onze eigen fabriek in China conform eisen en wensen van de Nederlandse markt. Vanuit ons eigen pand in Spijkenisse leveren wij vanuit voorraad en assembleren wij ledverlichting naar uw specifieke wensen. Wij werken met gerenommeerde merken samen om de hoogste kwaliteit te leveren.

Het merk Led-up van Leding Light B.V. biedt een garantie van 10 jaar. De garantie kan voor een kleine meerprijs zelfs met een periode van 10 jaar worden verlengd tot 20 jaar. Garantievoorwaarden van het merk Led-Up van Leding Light B.V. zijn van toepassing.

Met de onderstaande doelstellingen in onze gedachten, zullen wij onze oplossingen continue op de markt brengen.

  • Het verbeteren van het lichtkwaliteit en de levensduur van led verlichting, zelfs met minder energieverbruik.
  • Het installeren van een armatuur binnen een kort tijdsbestek.

Wilt u meer informatie ontvangen over ons of onze producten? Neem dan contact op met ons technisch team.

Onze missie

‘Beter licht en leven met minder energie’

Het energieverbruik verminderen zonder de kwaliteit van licht of leven te verminderen is een grote uitdaging. Echter zien wij het als een geweldige kans die een enorm potentieel heeft voor verdere ontwikkeling.

    Cart