Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

LED-verlichting gezondheidszorg

LED-verlichting gezondheidszorg

Er zijn tal van speciale eisen waaraan de zorgsector moet voldoen. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat u een fijne omgeving kunt bieden aan uw patiënten, maar ook aan uw zorgpersoneel. Flikkerende, verblindende tl-buizen passen niet in dit plaatje. Echter is in ziekenhuizen en andere zorginstellingen sprake van een diversiteit in lichtbehoefte. Het licht moet in eerste instantie het welzijn dienen van de patiënt, maar het welzijn van de ook artsen, verpleegkundigen en ander zorgpersoneel. Dit is belangrijk, zodat zij efficiënt hun werk laten uitvoeren. Voorbeelden hiervan zijn verpleeghuizen, dokterspraktijken, tandartspraktijken, klinieken en praktijken voor fysiotherapie.

Kennis maken?

Gratis lichtplan op maat

Krijg inzicht in de terugverdientijd

Onze armaturen zijn gecertificeerd

ARBO geschikt

Ledverlichting voor behandelkamers

Daar waar het zorgpersoneel klachten bespreekt, behandelt of verwerkt, zijn behandelkamers. In deze ruimtes is goed licht erg belangrijk. Voor de focus en concentratie en het behouden ervan adviseren wij van Leding Light B.V. om te werken met 4000K licht. Focuslicht, voor bijvoorbeeld de operatiekamer of in de tandartsstoel, is 5000K tot 6500K nodig voor een optimale prestatie. Wij willen jullie door, samen naar de situatie te kijken, met LedUp voorzien in advies en de beste armaturen op de juiste plek.

Lichthinder en kleurregulatie

Met lichthinder bedoelen we de reflecterende UGR-waarde die kan zorgen voor verblinding. Denk bijvoorbeeld aan een beeldscherm in de ruimte die het licht reflecteert. Een hoge UGR-waarde betekent dat er veel reflectie is, een lage UGR-waarde betekent dat er weinig reflectie is. Onze ledpanelen zijn standaard uitgerust met een UGR-waarde lager dan 19, maar zijn ook verkrijgbaar in varianten met een UGR-waarde lager dan 16. Deze panelen hebben een van de laagste UGR-waardes die op dit moment verkrijgbaar zijn. Heb je tevens te maken met behandelkamers met diverse rollen? Dan kan je altijd kiezen voor ons CCT-panel welke een lage URG-waarde heeft en van kleur kan veranderen.

Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor LedUp van Leding Light

Eenvoudige en efficiënte installatie

Al onze drivers zijn standaard uitgerust met een gepatenteerde compatibiliteitsstekker (Wieland). Installatie was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt!

Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos!

Wij geloven in onze kwaliteit, ervaar je toch een defect van onze Led-Up Led armaturen of Drivers, dan komt ons team het geheel kosteloos vervangen.

Uitmuntende specificaties

Onze armaturen zijn standaard voorzien van een van de hoogst haalbare Lm per Watt, lage UGR waardes en non flickering, voor optimale energie besparing en aandacht voor uw medewerkers.

Standaard 5 jaar garantie

Wij leveren op het merendeel van onze armaturen en drivers standaard 5 jaar garantie. Tegen een klein meerprijs kan dit worden opgewaardeerd naar 10 jaar.

One stop shop

Wij maken lichtplannen, geven advies op maat voor uw specifieke situatie, en we kunnen snel onze Led Armaturen afleveren voor installatie. Ook installatie materiaal leveren wij graag mee voor een eenvoudig proces.

Slimme verlichting

Optioneel, kunnen wij onze armaturen naadloos voorzien van de beste bewegings- en daglicht sensoren beschikbaar in de markt, welke zelflerend is, en realiseer zo de hoogste energie reductie mogelijk voor jouw business.

Onze projecten

Renovatie kantoorpand Flyct Letselschade Voor onze opdrachtgever Van Ostade Vastgoedbeheer mochten we de verlichting leveren voor een van de kantoor panden in hun beheer. Dit prachtige kantoorpand is in gebruik door Flyct Letselschade te Capelle aan den IJssel. Naast een fraaie energy besparing was vooral het verbeteren van het werklicht van groot belang. Dit op [...]
Apotheek België Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op! Het merk Led-up van Leding Light B.V. biedt een garantie van 5 jaar. De garantie kan voor een kleine meerprijs zelfs met een periode van 5 jaar worden verlengd tot 10 jaar. Garantievoorwaarden van het merk Led-Up van Leding Light B.V. zijn van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat maakt LedUp zo uniek?

Onze standaard GST / Wieland compatible drivers maakt dan onze armaturen zo gewild zijn bij de installateur. Zij kunnen snel en efficient de installatie voltooien en zo nog meer bedrijven helpen verduurzamen. En u bespaard op de installatie kosten. Een win – win

Klik op onderstaande afbeelding, en bekijk onze korte introductie film.

Verzorgd Leding Light ook de installatie?

Wij hebben zelf geen installatie medewerkers in dienst, maar wij kunen, indien gewenst, samen met u de juiste installateur zoeken om het project zo snel mogelijk te realiseren. Vraag uw accountmanager voor de mogelijkheden.

Welke kleur temperatuur kan ik het beste gebruiken voor mijn ruimte

Bij een zorginstelling of verzorgingsinstelling kan er voor gekozen worden om te werken met een hoge Kelvin waarde (5000K – 6500K), met name op de behandeltafels.

Binnen verzorgingsinstellingen kan er tevens voor gekozen worden om met een hogere standaard waarde te werken (5000K). Bij ouderen neemt het zicht af en komt er een soort van gele gloed over het zicht te liggen. Door helderder lichtarmaturen te installeren, zullen ouderen beter kunnen zien.

Dit geeft gelijk antwoord waarom je soms het gevoel hebt dat in dergelijke omgevingen het licht zo sfeerloos is.

Wat zijn mijn verzendkosten?

Wij versturen jouw bestelling geheel kosteloos op bij een bestelling met een verkoopwaarde van € 250,00 exlcusief BTW.

Vraag jouw verlichting aan!

Zullen we beginnen met een lichtplan maken voor jullie zorginstelling? Of hebben jullie al een idee en concept om te gaan invullen met de juiste armaturen? Wij begeleiden jullie daar waar nodig en zorgen voor een verlichtende offerte.

Offerte aanvragen

Leuk als we met elkaar in contact komen

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)