Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

Nieuwbouw De Boemerang Kringloopwinkel Amstelveen

Nieuwbouw De Boemerang Kringloopwinkel

Voor onze opdrachtgever Drenth Installatie Techniek mochten we n.a.v. een kundige lichtberekening en goede aanbieding de verlichting leveren. In het winkel gedeelte is gekozen voor spanningsrails waar in onze trackspots kopen. Deze 28 watt armaturen zijn in spreidingshoek eenvoudig af te stellen. Hierdoor kunnen de gewenste producten eenvoudig goed in het licht worden gezet.

Zowel op de begane grond als op de 1ste verdieping zijn onze tri-proof armaturen ingezet. Deze laten zich door doorvoerbedrading en opbouw beugels zeer eenvoudig installeren. Dankzij hoge lumen per watt verhouding is er mooi licht gerealiseerd tegen een zeer gering stroom verbruik.

De kantoren worden voorzien van onze standaard backlit led panelen. Doordat het backlit panelen zijn met hoogwaardige lenstechnieken en reflectie aan de binnenkant bieden deze zeer egaal licht. Al onze Led panelen worden ook nog eens geleverd met een CC driver waarbij de GST 18/3 connector op de driver zit. Dit maakt het installeren snel en kinderlijk eenvoudig.

Kortom een mooi project weer om trots op te zijn met dank aan Drenth Installatie Techniek.

Wilt u meer weten over de producten en mogelijkheden van LedUp door Leding Light?
Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen 0181 442803.

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)