Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

Nieuwbouw bedrijfsunits Robijn Dordtse Kil III

Nieuwe bedrijfsunits Robijn Dordtse Kil III

Voor onze klant ETB de Noord Zwijndrecht mochten we voor het nieuwbouw project bestaande uit 7 bedrijfsunits een lichtberekening maken. Deze moderne en ruimte bedrijfsunits komen aan Robijn te Dordtse Kil III. In 6 van deze units is voor de 2 kantoor vloeren gekozen voor LedUp van Leding Light producten.

Kantoren zijn voorzien van LU-P600x600B4000 panelen en de overige ruimtes zoals de gangen, entree, toiletten en keukenblokken zijn voorzien van diverse downlighters. In de entree LU-DR105S4000. Dit is een robuust aluminium downlighter met spiegelreflector. In de overige ruimtes zijn LU-D150S4000 en LU-D105S4000. Dit zijn weer mooie robuuste downlighters maar dan met een wit reflector.

Omdat al onze armaturen standaard worden geleverd met een GST 18/3 connector verliep de installatie door ETB de Noord snel en eenvoudig. Kortom weer een mooi project om trot op te zijn dat we er aan mochten bijdragen.

Wilt u meer weten over de producten en mogelijkheden van LedUp door Leding Light?
Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen 0181 442803.

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)