Eenvoudige en efficiënte installatie Gratis lichtplan op maat Defect? Ons team vervangt het armatuur, geheel kosteloos Standaard 5 jaar garantie
Eenvoudige en efficiënte installatie
Gratis lichtplan op maat
Defect? Wij vervangen het, geheel kosteloos
Standaard 5 jaar garantie

Nieuwbouw OBS Jules Verne

Nieuwbouw school OBS Jules Verne

Voor de nieuwbouw school OBS Jules Verne te Utrecht leverden we in opdracht van onze klant Brandsen Installatietechniek de verlichting. Dit bijzondere project volgens het concept “Frisse School” leverde ook nog eens een volledig energie neutrale school op.

Hoewel deze school al 100 jaar bestaat gaan ze met hun tijd mee. Voor hun nieuwbouw locatie zijn dan ook qua verlichting de nieuwste technieken toegepast. Door het inzetten van onze 160 lumen per watt UGR <19 led panelen is er tegen een zeer laag energie verbruik fijn licht gerealiseerd. Door de geïntegreerde beweging en daglichtsensoren van Helvar is het energieverbruik nog verder geminimaliseerd. ActiveAhead van Helvar is bovendien een draadloos en zelflerend systeem. Geen dali bekabeling en geen programmering nodig.

Voor de gangen, leerpleinen, gymzaal en toiletten zijn onze Downlights met witreflectie toegepast. Deze hebben een goede lumen per watt verhouding en worden standaard geleverd met een 100% Flickr Free driver met GST 18/3 connector op de driver.

Kortom een mooi project waar we heel trots op zijn dat we er een bijdragen aan mochten leveren.

Wilt u meer weten over de producten van het merk LedUp van Leding Light?
Aarzel vooral niet om contact met ons op te nemen 0181 442803.

  Cart

  Vraag vrijblijvend een offerte aan

   Offerte aanvraag voor:

   Wilt u een lichtplan ontvangen?

   Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)